Pallassos Catalunya


Un pallasso (de l'italià pagliaccio) és un personatge estereotípico representat comunament amb vestimentes extravagants, maquillatgeexcessiu i perruques cridaneres.Generalment se li associa amb unartista de circ, la funció és fer riure a la gent, fer bromes, fer piruetes i en ocasions trucs divertits,però també és un actor satíric que es burla de la quotidianitat.A més se li dóna el malnom a qualsevol personajue tendeix a tenir un humor barroer.

En algunes cultures, la vestimenta i el maquillatge del pallasso denoten una jerarquia, des del maquillatge de rodamón fins a la cara blanca. 

Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona.Pallasso Pepe

 

Li encanta jugar amb els nens i fer números de màgia. Pepe ens presenta un divertidíssim show on la imaginació i la participació del públic són elements essencials.


Pallasso Mimitos

 "El pallasso Carantoines ha vingut per deixar als més petits una intensa dosi d'entreteniment, rialles, diversió,

alegria i il·lusió"
Màgia, amb opcion de maquillatge. 

Pallassa Piruleta

 La pallassa Piruleta realitza una animació participativa i interactiva, comença amb el seu show de màgia còmica, i sobretot necessita la ajuda dels més petits. La diversió està assegurada. 


Pallassa Linda

 La pallassa Linda realitza un show d'animació on la participació i la interacció de tots està assegurada, comença amb el seu show de màgia, maquillatge,

ball i moltes rialles.PALLASSILANDIA

 

"Un planeta anomenat Payasilandia"

 és un espectacle interactiu i participació, en el qual s'explica la història de dos pallassos que arriben d'un planeta llunyà a la terra.

 


Inflables

 

L'ideal per als teus esdeveniments, digues-nos que necessites i et aconsellem.

 

Mags

 

Sorprèn amb la nova màgia, un nou estil, una nova Il·lusió.